
Το Tudor Hall Restaurant στο Ξενοδοχείο King George στην καρδιά της Αθήνας διακρίθηκε από τον οδηγό Michelin αποκτώντας το πρώτο του αστέρι
Ο καταξιωμένος Executive Chef Αστέριος Κουστούδης, καταθέτοντας καθημερινά το ταλέντο του στα δύο κορυφαία ξενοδοχεία της Αθήνας, εξελίσσεται αδιάκοπα και μαζί με τον διακεκριμένο Chef de Cuisine Νίκο Λειβαδιά και τον ταλαντούχο Pastry Chef Αλέξανδρο Κούφα δημιουργούν πιάτα με μοναδικό χαρακτήρα που αναδεικνύουν τη μοντέρνα εκδοχή παραδοσιακών υλικών εξαιρετικής ποιότητας. Κάθε πιάτο και γλυκό αποτελεί έργο τέχνης με εκλεπτυσμένα χρώματα, φίνα αρώματα και ξεχωριστή παρουσίαση προσφέροντας στον επισκέπτη μια αυθεντική εμπειρία υψηλής γαστρονομίας.

Η εξαιρετική λίστα κρασιών, που επιμελείται ο Head Sommelier Ευάγγελος Ψωφίδης, αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη συνολική γαστρονομική εμπειρία και σε συνδυασμό με το απαράμιλλο σέρβις συμβάλλουν στη δημιουργία μιας ανεπανάληπτης γαστρονομικής εμπειρίας για τους επισκέπτες.

Το αστέρι Michelin είναι αποτέλεσμα του πάθους και της αφοσίωσης της ομάδας του εστιατορίου σε επίπεδο κουζίνας και σέρβις και έρχεται να επιβραβεύσει με τον καλύτερο τρόπο τα εξαιρετικά ταλέντα που την απαρτίζουν με όραμα την ανάδειξη της Ελλάδας ως γαστρονομικό προορισμό παγκοσμίου επιπέδου.


Το Tudor Hall Restaurant προσκαλεί τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας να ανακαλύψουν τη βραβευμένη κουζίνα του και τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει γιορτάζοντας μια διάκριση φόρο τιμής στην πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας.



TUDOR HALL RESTAURANT
7ος όροφος, Ξενοδοχείο KING GEORGE
Βασιλέως Γεωργίου Α’ 3, Αθήνα, 105 64
Τηλέφωνο κρατήσεων: +30 2103330748
_______________________________________
TUDOR HALL RESTAURANT CELEBRATES ITS FIRST MICHELIN STAR
Nestled in the heart of Athens within the historic King George Hotel, Tudor Hall Restaurant has won its first Michelin Star, a testament to its culinary excellence and exceptional service.
Under the leadership of the acclaimed Executive Chef Asterios Koustoudis, Tudor Hall Restaurant has consistently demonstrated a commitment to culinary innovation. Working alongside the distinguished Chef de Cuisine Nikos Leivadias and the talented Pastry Chef Alexandros Koufas, the team has created dishes that artfully blend modern techniques with the finest quality traditional ingredients. Each dish and dessert is a masterpiece, carefully crafted with refined colors, delicate aromas and unique presentation, offering guests an unparalleled gastronomic experience.
Furthermore, the restaurant’s Head Sommelier, Evangelos Psofidis, has meticulously curated an exceptional wine selection, expertly harmonizing with each culinary creation, thus elevating the dining experience to an extraordinary level. Coupled with the impeccable service at Tudor Hall Restaurant ensures that patrons embark on an unforgettable, unparalleled gastronomic adventure.
The prestigious Michelin Star reflects the entire team’s unwavering passion, dedication and vision to elevate Greek cuisine to a global pedestal. Tudor Hall Restaurant invites gastronomy enthusiasts to savor its Michelin-starred experience and celebrate this accolade, which pays homage to Greece’s rich culinary heritage.
TUDOR HALL RESTAURANT
7th floor of King George Hotel, Athens
Vasileos Georgiou A’ 3, Athens, 105 64
Table Reservations: +30 2103330748