
Σε μια λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 15 Μαΐου στo κατάμεστo αμφιθέατρο του Ωδείου Αθηνών πραγματοποιήθηκαν τα έκτα FNL Best Restaurant Awards όπου απονεμήθηκαν 16 Ειδικά Βραβεία και βραβεύτηκαν 204 εστιατόρια σε ολόκληρη την Ελλάδα.



Η εξαιρετικά τιμητική διάκριση του Chef of the Year απονεμήθηκε στον Executive Chef των Ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George Αστέριο Κουστούδη αναγνωρίζοντας το κορυφαίο ταλέντο του και τη συμβολή του στη γαστρονομική σκηνή της Ελλάδας. Άλλη μια ξεχωριστή διάκριση, αυτή του Restaurant Manager of the Year, έλαβε ο maître του εστιατορίου Tudor Hall Μιχάλης Λαδάς για τη συνεισφορά του στην εστιατορική ιστορία της Αθήνας και την 35ετή του πορεία σε κορυφαία εστιατόρια.
Το GB Roof Garden Restaurant με Chef de Cuisine τον ταλαντούχο Νίκο Λιόκα απέσπασε ένα αστέρι στην κατηγορία Σύγχρονη Διεθνής Κουζίνα και το Tudor Hall Restaurant με Chef de Cuisine τον χαρισματικό Νίκο Λειβαδιά διατηρεί για ακόμη μια χρονιά τα δυο αστέρια του στην κατηγορία της Διεθνούς Υψηλής Γαστρονομίας.
Πρόκειται για μια σειρά σημαντικών διακρίσεων που επιβραβεύουν το όραμα, την αφοσίωση και το υψηλό επίπεδο μιας «δεμένης» ομάδας σε επίπεδο κουζίνας και σέρβις, η οποία προάγει την ελληνική γαστρονομία σε ένα ευρύ και διεθνές κοινό διατηρώντας επάξια τον τίτλο του leader στην εστίαση.
_________________________________________________________________________________
HOTELS GRANDE BRETAGNE & KING GEORGE RECEIVE FOUR IMPORTANT DISTINCTIONS AT THIS YEAR’S FNL AWARDS
Chef of the Year award for Executive Chef Asterios Koustoudis, Restaurant Manager of the Year award for maître Michalis Ladas and FNL stars for GB Roof Garden & Tudor Hall
During a glittering evening ceremony, which took place on Monday May 15th at the Athens Conservatoire, FNL Guide handed out its awards to the country’s best restaurants including 16 special awards and 204 restaurants all over Greece.
The unique distinction of the Chef of the Year was awarded to Executive Chef of Hotels Grande Bretagne & King George Asterios Koustoudis, recognizing his top-notch talent and contribution to the culinary scene of Greece. The special award of the Restaurant Manager of the Year was given to Michalis Ladas, maître of Tudor Hall restaurant, highlighting his contribution to the catering history of Athens and his 35-year career in top restaurants.
GB Roof Garden Restaurant with talented Chef de Cuisine Nikos Liokas has received one star for its Modern International Cuisine while Tudor Hall Restaurant with charismatic Chef de Cuisine Nikos Leivadias retains its two stars for one more year in International Fine Dining category.
These important distinctions come as a recognition of the vision, dedication and professionalism of a “close-knit” kitchen and service team, which promotes Greek gastronomy to a wide and international audience and rightfully bears the title of “leader” in the catering sector.